Dobrodošli na spletni strani Domačije Vodnik 

Prijazno in ustrežljivo osebje, mirna okolica, narava, dobra hrana, vse to je pri nas. 

 

Penzion & Gostilna Vodnik se nahaja 4 km od glavnega slovenenskega letališča Jožeta Pučnika, ravno toliko tudi od smučišča Krvavec. Pohodniška točka Štefanja gora je tik nad nami, idealno za sprehod in kosilo.

 


O penzionu

 

Gostilna - Restavracija

 

Aktivnosti

  

Nahajamo se v mirnem in idiličnem okolju , kjer si lahko oddahnete,  najeste in počijete od vsakdanjih skrbi. Primerno tako za družine, poslovne goste ter posameznike.

 

V penzionu je skupno 17 sob, od tega so 4 sobe štiriposteljne ali družinske sobe, katere so predeljene in imajo dva spalna prostora, 2dvoposteljni komfort sobi z balkonom, 5 troposteljnih sob, ostale pa so dvoposteljne. V nekaterih sobah pa je možno tudi dodatno ležišče.

 

Naša gostilna lahko sprejme do 50 oseb, v novem delu restvracije pa do 200 oseb, zunanja terasa pa 40 oseb.

 

Zelo dobrodošle so zaključene družbe. Z največjim veseljem Vam bomo postregli ob Vaših pomembnih dogodkih, kot so poroka, krst, birma, sveto obhajilo, obletnice, znamo pa izpeljati tudi poslovne dogodke.

 

V naši neposredni bližini so peš poti (Štefana gora), ki vodijo ob gozdu..., ribištvo, lovstvo, gobarjenje, kolesarjenje, jahanje, ter kar je najbolj pomembno, smučanje na Krvavcu.

 

Za malo bolj željne rekreacije, pa bo vzpon na Štefanjo Goro prava mala pohodniška poslastica. Če pa želite naše kraje bolje spoznati, Vam je na voljo tudi izposoja koles.